Пошуковий запит: (<.>A=Зюбровський А$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
|
1. |
Дрижак В. І. Первинний рак печінки: захворюваність, причини, діагностика та лікування [Електронний ресурс] / В. І. Дрижак, Г. І. Назарко, А. П. Зюбровський, К. В. Баранніков // Шпитальна хірургія. - 2013. - № 1. - С. 85-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/shpkhir_2013_1_22
|
2. |
Зюбровський А. Традицiйна основа випiкання хлiба на Рiвненщинi (за матерiалами польових дослiджень Гощанського та Острозького р-нiв Рiвненської обл. у липнi 2009 р.) [Електронний ресурс] / А. Зюбровський // Народознавчі зошити. - 2010. - № 5-6. - С. 776-783. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NaZo_2010_5-6_41
|
3. |
Зюбровський А. Традиційні вірування, прикмети, приписи, заборони, обмеження та уявлення, пов’язані із хлібопеченням українців південно-західного історико-етнографічного регіону кінця ХІХ — ХХІ століття [Електронний ресурс] / А. Зюбровський // Народознавчі зошити. - 2013. - № 5. - С. 852-862. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NaZo_2013_5_12
|
4. |
Зюбровський А. Випікання повсякденного хліба українців південно-західного історико- етнографічного регіону в кінці ХІХ — на початку ХХІ століть [Електронний ресурс] / А. Зюбровський // Народознавчі зошити. серія історична. - 2014. - № 2. - С. 250-265. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NaZoi_2014_2_10
|
5. |
Зюбровський А. Етап перебування хліба у печі в традиційному хлібопеченні українців Південно-Західного історико-етнографічного регіону в кінці ХІХ–ХХ столітті [Електронний ресурс] / А. Зюбровський // Етнічна історія народів Європи. - 2014. - Вип. 42. - С. 25–30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eine_2014_42_6
|
6. |
Зюбровський А. В. До питання встановлення моменту появи вчиненого (заквашеного) хліба у слов’ян на території України [Електронний ресурс] / А. В. Зюбровський // Вісник Інституту археології. - 2012. - Вип. 7. - С. 59–61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Via_2012_7_6
|
7. |
Зюбровський А. Народні уявлення про забутий у печі хліб українського населення історико-етнографічної Волині кінця ХІХ – початку ХХІ століття [Електронний ресурс] / А. Зюбровський // Етнічна історія народів Європи. - 2014. - Вип. 43. - С. 5–14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eine_2014_43_3
|
8. |
Зюбровський А. Пікна діжа у народній культурі повсякдення українців Південно-Західного історико-етнографічного регіону: особливості виготовлення та поводження [Електронний ресурс] / А. Зюбровський // Актуальні проблеми вітчизняної та всесвітньої історії. - 2015. - Вип. 26. - С. 252-257. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/apvtvi_2015_26_91
|
9. |
Зюбровський А. Хлібна лопата, коцюба, помело: їх технологічні особливості та обрядові функції в народній культурі повсякдення українців кінця ХІХ – середини ХХ ст. [Електронний ресурс] / А. Зюбровський // Актуальні проблеми вітчизняної та всесвітньої історії. - 2014. - Вип. 25. - С. 41-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/apvtvi_2014_25_18
|
10. |
Зюбровський А. Визначення часових параметрів традиційного хлібопечення українців у кінці ХІХ — в першій половині ХХ ст. [Електронний ресурс] / А. Зюбровський // Народознавчі зошити. - 2015. - № 1. - С. 106-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NaZo_2015_1_12
|
11. |
Зюбровський А. Прісний хліб у повсякденному раціоні українців Південно-Західного історико-етнографічного регіону в кінці ХІХ — середині ХХ ст.: ареально-хронологічна характеристика [Електронний ресурс] / А. Зюбровський // Народознавчі зошити. - 2016. - № 4. - С. 804-816. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NaZo_2016_4_8
|
12. |
Зюбровський А. Нове дослідження української народної демонології [Електронний ресурс] / А. Зюбровський // Народознавчі зошити. - 2017. - № 3. - С. 745-747. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NaZo_2017_3_20
|
13. |
Зюбровський А. Традиційні способи пластифікаційної обробки (замішування) тіста в народному повсякденному хлібопеченні населення історико-етнографічної Волині на початку ХХ — ХХІ століть [Електронний ресурс] / А. Зюбровський // Народознавчі зошити. - 2017. - № 4. - С. 811-819. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NaZo_2017_4_9
|
14. |
Зюбровський А. Традиційні каталізатори процесу бродіння тіста у хлібопеченні населення етнографічної Волині в кінці ХІХ — на початку ХХІ ст. [Електронний ресурс] / А. Зюбровський // Народознавчі зошити. - 2018. - № 5. - С. 1203-1210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NaZo_2018_5_16
|